Információk

Asztalfoglalás és elvitel:

Ha szeretnél asztalt foglalni, illetve elvitelre rendelni,
kérlek ezt a számot hívd:
+36 20 438 0010További részleteket itt találod.

Ételek elkészítési ideje:

Átlagosan 10-40 perc, azonban ez változhat, esetenként növekedhet az ételek jellegének, illetve az étterem forgalmának függvényében.

Házhoz szállítás:

Átlagosan 1 óra, azonban ez változhat, esetenként növekedhet az ételek jellegének, illetve az étterem forgalmának függvényében.
Kérlek a megadott címen a kiszállítás idejében legyen valaki, aki át tudja venni a rendelést, mert a futárok nem tudnak sokat várni (maximum 5 percet), a többi vendég kiszállítása csúszik, ha te nem vagy ott!

Amennyiben szeretnél ételt rendelni házhoz szállítással, ezeken a telefonszámokon hívj minket:

+36 20 438 4444+36 20 438 3333

Panaszkezelés

Konyhánk modern és jól felszerelt, a folyamatos működésre valamint a nagy terhelésre felkészített gasztrónómiai műhely, amelyet egy nagyszerű csapat működtet. Konyhai- és felszolgáló személyzetünk tagjai mind szakmájuk legjobbjai, ezért joggal bízunk benne, hogy elégedett leszel velünk és jól érzed magad.

Azonban még a legnagyobb igyekezet mellett is előfordulhat, hogy munkánkban találsz hibát, még nálunk is előfordulhat, hogy homokszem kerül a gépezetbe, és a kiszolgálás minősége vagy az általad várt élményhatás elmarad a megszokottól. Erre nagyon ritkán adódik példa, de mi is csak emberből vagyunk, így néha előfordulhat. Bízunk benne, hogy nem lesz alkalmad ezt megtapasztalni, azonban ha mégis, úgy sajnáljuk, és kérjük, feltétlenül jelezd felénk, hogy tanulhassunk a hibánkból és javíthassuk azt.