Európai Uniós támogatás

– Kedvezményezett neve: Fasor Művek Korlátolt Felelősségű Társaság
– Projekt címe: „A Correct vállalatirányítási rendszer bevezetése a Fasor Műveknél”
– Szerződött támogatás összege: 14.087.640 Ft
– Támogatás mértéke (%-ban) :40%
– Kölcsön mértéke (%-ban): 50%

A Fasor Művek Kft. és az ITC Kft. 2020. október 29-én kötöttek szerződést a Correct vállalatirányítási rendszer egyes kiválasztott moduljainak (a Vállalti CRM, értékesítési terület-, Gyártási terület, Kontrolling és döntéstámogatás modulok, Beszerzési, logisztikai terület, a Táv- és csoportmunka támogatás, az Elektronikus iratkezelési megoldás, és az Adott funkcionális területhez kapcsolódó mobiltechnikát használó rendszermegoldás) telepítésére, testre szabására, üzembe helyezésére, oktatására illetve a szükséges hardverpark (szerver, érintőképernyős munkaállomások, nyomtatók, egyéb perifériák) biztosítására.

A hardverek leszállítását követően 2020. decemberében a Vállalati CRM, értékesítési terület modul, majd a Gyártási terület valamint a Kontrolling és döntéstámogatás modulok kerültek átadásra és telepítésre.

Második ütemben a Beszerzési, logisztikai területet, a Táv- és csoportmunka támogatást, az Elektronikus iratkezelési megoldást, és az Adott funkcionális területhez kapcsolódó mobiltechnikát használó rendszermegoldást implementáltuk.
A modulok telepítésével párhuzamosan, 2021. januárjában megkezdődött az alkalmazottak betanítása, felkészítése, illetve a szoftver üzembe helyezése és testre szabása. E tevékenységeket a vállalkozó 2021. július 16-ra teljesítette.

A projekt tervezett befejezési dátuma 2021.07.16.

Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2020-02310