Általános szerződési feltételek

Tájékoztatjuk, hogy Ön mint vásárló (fogyasztó) a fasorvendeglo.hu és a pacalpörkölt.hu címen elérhető honlap(ok) használatával kinyilvánítja, hogy ismeri és elfogadja, az alábbi, a Ptk. (2013. évi V. törvény) 6:77-6:81.§ alapján megírt általános szerződési feltételeket.
Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív használója kíván lenni a weboldalunk által kínált lehetőségeknek, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és azokat kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Jelen dokumentum, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre. Az alábbi feltételekkel szabályozott szerződés a Ptk. szerint távollevők között létrejött szerződésnek minősül.

1. SZOLGÁLTATÓ ÉS ÜZEMELTETŐI ADATOK:

Fasor vendéglő

Üzemeltető: Fasor Művek Kft.
Székhely: 6726 Szeged, Bérkert utca 52.
Adószám: 26592242-2-06
Elektronikus elérhetőség: fasor@fasorvendeglo.hu

Az étterem címe:
6726 Szeged, Bérkert utca 52.

Számlaszám: 57400097-10007280

A szolgáltató a jelen általános szerződési feltételekben a továbbiakban: üzemeltető.

2. HÁZIREND AZ ÉTTEREMBEN

Rendezvények, zártkörű események:

A Fasor vendéglő által szervezett (vagy harmadik fél által szervezett, de a Fasor vendéglőben megtartott) rendezvényeken kizárólag 14. életévét betöltött személy tartózkodhat, 14 éves kor alatti személy szülői felügyelettel vehet részt.
18 év alatti személyeket dohányáruval, szeszes itallal és energiaitallal nem szolgálunk ki.
A Fasor vendéglő személyzete a vendégek életkorának ellenőrzésére jogosult.
A Fasor vendéglő által szervezett (vagy harmadik fél által szervezett, de a Fasor vendéglőben megtartott) rendezvényekre való belépésre nem jogosult, aki

  • kábítószer hatása alatt áll
  • botrányos, illemsértő módon viselkedik
  • igazolvánnyal nem tudja életkorát igazolni
  • belépésre jogosító jegyet nem váltott
  • szúró, vágó eszközt, fegyvert hoz be
  • máshol vásárolt ételt, italt hoz be engedély nélkül

Aki a rendezvényen való részvételre nem jogosult, a rendezvényt köteles elhagyni, illetve rendezők által kivezethető. Ebben az esetben a belépési díj nem követelhető vissza.
Rendezők, illetve a Vendéglő személyzete jogosultak biztonsági okokból átvizsgálni a vendégek ruházatát, valamint táskáit, csomagját.

Egyebek:

A Vendéglő területén elhagyott tárgyakért anyagi felelősséget nem vállalunk.
A Fasor vendéglő rendezvényeire történő belépéssel, valamint az étterembe való belépéssel a Házirendben foglaltakat a vendégek automatikusan magukra nézve kötelező érvényűnek tekintik.
A nemdohányzók védelméről szóló 1999. évi XLII tv értelmében a zárt légterű helyiségekben TILOS a dohányzás. Vendégeink a vendéglő teraszán az arra kijelölt asztaloknál és a bejárattól 5 méteres távolságon kívül gyújthatnak rá.

Amennyiben az étteremben található Házirend az itt olvashatóaktól eltérő rendelkezéseket, szabályokat tartalmaz, az abban foglaltak az irányadók.

A házirendben foglaltak visszavonásig érvényesek.

3. PANASZOK INTÉZÉSE

Az üzemeltető a panaszról jegyzőkönyvet köteles felvenni,az üzemeltető adati között megjelölt helyen, és a panaszt a felvétel napjától számított öt évig, az arra adott válasszal együtt megőrizni. Az üzemeltető a hozzá érkezett panaszt a beérkezésétől számított 30 napon belül megvizsgálja és arra érdemi választ kell hogy adjon. Amennyiben panaszra az üzemeltető elutasító választ ad, azt írásban meg kell indokolnia. Az üzemeltetővel kötött szerződéséből eredő jogviták elsősorban békés úton, megállapodással a felek között, vagy a fogyasztó lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatóság előtt intézhetők. Amennyiben ezek nem vezetnek eredményre, marad a felek számára a bírósági út.

4. ADATKEZELÉS

Az üzemeltető a webáruház a használata során a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki kívülálló harmadik személy számára, kivéve abban az esetben amennyiben az alvállalkozója számára (Pl: futárszolgálat), a megrendelés kézbesítéséhez ez szükséges.

Adatvédelmi tájékoztatónkat ezen a linken találja.

5. EGYÉB RENDELKEZÉSEK

A weboldalunkon feltüntetett, az éttermünkben kapható ételek, italok és egyéb termékek árai tájékoztató jellegűek, alkalmanként eltérhetnek az éttermünkben található étlap áraitól.
Éttermi fogyasztás esetén az étterem étlapján szereplő árak az irányadóak.

6. SZERZŐI JOGOK

A honlap tartalma (szövegek, képek, animációk, videók) az üzemeltető tulajdonát képezik, valamint szerzői jog védelme alatt állnak. A weboldal bármely tartalmi eleme a tulajdonos írásos hozzájárulása nélkül nem felhasználható.

Éttermünkben nem korlátozzuk a kép- és hangfelvétel készítésének lehetőségét (a törvényes kereteken belül), azonban minden kép-, mozgókép- és hangfelvételt jogosultak vagyunk tér- és időbeli korlátozás nélkül, akár a készítőjének tudomása nélkül is felhasználni.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk (2013.évi V. törvény), fogyasztói szerződéseknél a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. kormányrendelet rendelkezései az irányadók.