A konyhafőnök nem azt jelenti, hogy “legjobb szakács”. Mindössze annyit jelent, hogy ő a főnök a konyhán. Nincs is értelme minőségbeli különbségeket keresni, mert ahhoz, hogy az ételeinket elégedettséggel, jóízűen fogyasszátok, ahhoz mindenki a legjobbat, legtöbbet nyújtja. Szakácsok, konyhai segítők, felszolgálók, pultosok, diszpécserek, futárok – mindenki a legjobb, mindenki keményen dolgozik.

Jó étvágyat kíván a személyzet!
Szabó Tünde konyhafőnök

Tisztelt vendégünk, kedves barátunk, köszönjük, hogy minket választottál!

 

Mivel a közelmúltban történt néhány változás az étlapot illetően, ezért engedd meg, hogy néhány apró információval szolgáljuk téged.

 

Konyhánk modern és jól felszerelt, a folyamatos működésre valamint a nagy terhelésre felkészített gasztrónómiai műhely, amelyet egy nagyszerű csapat működtet. Konyhai- és felszolgáló személyzetünk tagjai mind szakmájuk legjobbjai, ezért joggal bízunk benne, hogy elégedett leszel velünk és jól érzed magad. Azonban még a legnagyobb igyekezet mellett is előfordulhat, hogy munkánkban találsz hibát, még nálunk is előfordulhat, hogy homokszem kerül a gépezetbe, és a kiszolgálás minősége vagy az általad várt élményhatás elmarad a megszokottól. Erre nagyon ritkán adódik példa, de mi is csak emberből vagyunk, így néha előfordulhat. Bízunk benne, hogy nem lesz alkalmad ezt megtapasztalni, azonban ha mégis, úgy sajnáljuk, és kérjük, feltétlenül jelezd felénk, hogy tanulhassunk a hibánkból és javíthassuk azt.

 

Kérjük vedd figyelembe, hogy ételeink elkészítési ideje többnyire 10-45 perc, azonban ez változhat, esetenként akár a 45 percet is meghaladhatja, az ételek jellegének, illetve az étterem forgalmának, a konyha és a felszolgáló személyzet terhelésének függvényében.

 

Esetenként gondot okozott, hogy azok az ételeink, amelyeket körettel kínálunk, rendelhetők-e más körettel is, illetve a köretek ára, hogyan, milyen módon szerepel a számlán. (Egyébként igen, eddig is volt lehetőség változtani a köreten.)

A visszajelzések, vélemények, kéréseknek megfelelően egyszerűsítettük a köretek kérdését.
Ezentúl az étlapon az ételkínálat mind szövegesen, mind összegszerűen köret nélkül szerepel, az ételekhez ízlésednek megfelelően rendelhetsz bármilyen köretet, és az a számlán is külön tételként szerepel majd.

 

Ahogyan ez nálunk a kezdetektől megszokott, fogásaink az átlagos éttermi kínálathoz képest bőségesek, de ahogyan eddig is, ezentúl is van lehetőség ételeinkből kisebb adagot rendelni azoknak, akik szerényebb mennyiséget igényelnek étkezésenként.

A kisebb adag ételek ára egységesen a normál adag árának 75%-a, azonban az ételek jellegétől, vagy elkészítésük módjától függően nem minden fogás esetében lehetséges a kisebb adag felszolgálása. Ahol erre nincs mód, azt csillaggal* jeleztük az étlapon.

 

Köszönjük a figyelmed és a türelmedet!

2022 december 24. szűkített étlap

UPDATE 2022 december 19.

Kedves barátaink!
Rengetegen éltetek az előrendelés lehetőségével, mindenkinek hála és köszönet, nagy pacsi!
Ugyanakkor ez azt is jelenti, hogy ugyan van még három nap, hogy rendeljetek, de a kínálatból már csak az alábbi ételekkel tudunk nektek szolgálni 24.-én.
 
Vegyes hallé 2850
Hallé (belsőség nélkül) 2645
Töltött káposzta 1205
Pacal 3035
 
Ennek az az oka, hogy egyszerűen nincs több hely a konyhában a tűzhelyeken, rostlapokon, gázzsámolyokon – figyelembe véve az előrendelt mennyiségeket és az elkészítéshez szükséges rendelkezésre álló időt -, hogy az elvárható minőségben készítsük el nektek az előrendelt ételeket.
Megértéseteket köszönjük.

December 24-én az itt feltüntetett, szűkített étlapunk kínálta választék áll rendelkezésetekre elvitelre, szájhoz szállításra, és helyben fogyasztásra is.

Elvitel és szájhoz szállítás esetén csak előrendelés alapján tudunk titeket kiszolgálni, 2022 december 1-től tudjátok megrendelni a 24-i fogásokat, 2022 december 22. az előrendelés utolsó napja.

Helyben fogyasztás esetén nem szükséges az előrendelés.

  • Csak előrendeléssel!
  • Előrendelés december 1-22 között
  • Szájhoz szállításhoz is szükséges az előrendelés!
  • Étterem, asztalfoglalás: +36 20 438 0010
  • Szájhoz szállítás: +36 20 438 4444, +36 20 438 3333
VEGYES HALLÉ 2850
HALLÉ (BELSŐSÉG NÉLKÜL) 2645
HALBELSŐ 550
RÁNTOTT PONTY 2775
ROSTON PONTY 2705
RÁNTOTT HARCSA 2925
ROSTON HARCSA 2865
TÚRÓS CSUSZA 2335
TÖLTÖTT KÁPOSZTA 1205
PACAL 3035
RÁNTOTT SAJT 2255
RÁNTOTT CSIRKEMELL 2185
FILÉZETT PÁCOLT ROSTON CSIRKECOMB 2995
GABI KEDVENCE 3325
ASZALT SZILVÁS CSIRKEMELL 3125
SAJTOS SONKÁS TÖLTÖTT SZELET 2865
MUSTÁROS SERTÉS TEKERCS 3125
FASOR TEKERCS 3125
CIGÁNYPECSENYE 2840
SÜLT BURGONYA 490
PÁROLT RIZS 490
PETREZSELYMES BURGONYA 490
ZÖLDKÖRET 660
STEAK BURGONYA 770
KÁPOSZTASALÁTA 860
UBORKASALÁTA 970
HALTÁL 2 SZEMÉLY RÉSZÉRE 5635
BAROMFI TÁL 2 SZEMÉLY RÉSZÉRE 5695
SZÁRNYAS VÁLOGATÁS 2 SZEMÉLY RÉSZÉRE 5695
RÖFI TÁL 2 SZEMÉLY RÉSZÉRE 5745
FASOR TÁL 2 SZEMÉLY RÉSZÉRE 5195
VEGETARIÁNUS TÁL 2 SZEMÉLY RÉSZÉRE 4375

FASOR AJÁNLAT – 2022 decemberi ajánlat

HALLÉ (VEGYES)

(4,13)

2850
SÜTŐTÖKKRÉMLEVES PIRÍTOTT TÖKMAGGAL, FÜSTÖLT SAJTTAL

(1,2,3,13)

950
KONFITÁLT KACSACOMB ZELLERES BURGONYAPÜRÉVEL,
ASZALT SZILVÁS PÁROLT LILA KÁPOSZTÁVAL

(3,9,13)

4850
MÁZAS TÖLTÖTT CSIRKEMELL

(CSIRKEMELLBE TÖLTÜNK GESZTENYÉT, MAZSOLÁT, SAJTOT, MEGSÜTJÜK,
SZILVALEKVÁRBA FORGATJUK. SÜTŐTÖKPÜRÉVEL, FETASAJT FORGÁCCSAL ÉS
TÖKMAGGAL TÁLALJUK 3,7,13)

3900
HARCSAFILÉ ORLY TÉSZTÁBAN, PETREZSELYMES BURGONYÁVAL

(1,2,3,4,13)

2800
ALMÁS PALACSINTA SÓS KARAMELL ÖNTETTEL

(1,2,3,13)

660

étlapunk

A kisebb adag ételek ára egységesen a normál adag árának 75%-a, azonban az ételek jellegétől, vagy elkészítésük módjától függően nem minden fogás esetében lehetséges a kisebb adag felszolgálása.

Ahol erre nincs mód, azt csillaggal* jeleztük

étlapunk

A kisebb adag ételek ára egységesen a normál adag árának 75%-a, azonban az ételek jellegétől, vagy elkészítésük módjától függően nem minden fogás esetében lehetséges a kisebb adag felszolgálása.

Ahol erre nincs mód, azt csillaggal* jeleztük

dér juice prémium gyümölcslé

A DÉR Juice az a gyümölcslé, mely prémiummá tesz. Egyedisége abban rejlik, hogy
egy olyan 100% natúr, frissen préselt prémium gyümölcsléről van szó, amely Közép-
Európában is egyedülálló okoskertből származik.

A gyümölcsleveket olyan első osztályú magyar almákból készı́tjük, melyek a saját
okoskertünkből származnak. A DÉR Juice almafái 3 különleges talaj találkozásában
gyökereznek, különleges klímában növekednek és okos rendszerek gondozzák őket.
Az eredmény egy prémium, utánozhatatlan ízvilág.

“THE TIME IS NOW”
Példát mutatunk a jövő technológiáira épülő okoskertünkkel, környezettudatos
gazdálkodásunkkal és persze az egészségtől kicsattanó gyümölcseinkkel.

A DÉR Juice gyümölcsei természettel és a technológiai adottságokkal összhangban
nevelkednek: jégvédőhálót és okosrendszereket használunk, illetve minimalizáljuk a
növényvédőszerek mennyiségét. (A munkálatokba pedig az 1400 madárodúnk lakói
is besegítenek.)
Automata vezérlésű traktorok és okos öntözőberendezések segítik a munkánkat.
Ennek köszönhetően csak annyi vizet és energiát használunk fel a termeléshez,
amennyi feltétlenül szükséges.

• 100% natúr és környezetbarát
• 100%-ban frissen préselt
• nincs benne cukor, tartósítószer, még víz sem

italok

kávék, teák

AMERIKÁBÓL, AFRIKÁBÓL ÉS ÁZSIÁBÓL SZÁRMAZÓ, KÜLÖNLEGES, PRÉMIUM MINŐSÉGŰ, 100% ARABICA KÁVÉK BÉCSI, FRANCIA ÉS OLASZ PÖRKÖLÉSSEL

KÜLÖNLEGES SEMIRAMIS KÁVÉK

RISTRETTO 450
ESPRESSO 450
DUPLA ESPRESSO 900
CAPUCCINO 550
CAFE LATTE 700
ESPRESSO MACCHIATO 500
MONBANA FORRÓ CSOKOLÁDÉ 400
TEJSZÍNHAB 100
KV TEJSZÍN 100
MÉZ 20G 100

KÜLÖNLEGES SEMIRAMIS TEÁK

FRUIT BERRY 400
RED-JASMINE LOTUS 400
BLACK-EARL GREY 400
GREEN-PEPPERMINT 400
GREEN-LEMON GRASS 400
RED-STRAWBERRY 400

fókusz a vendéglátáson    jó ételek, tökéletes kiszolgálás

csak olyan ételeket készítünk és szolgálunk fel, amit magunk is szívesen megeszünk

fasor vendéglő    ínyenceknek és konzervatívabb ízlésűeknek is

hagyományos ételek egyedi és karakteres ízvilággal

hagyományos, magyaros ételek

fasor vendéglő

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ, 100% ARABICA KÁVÉK

SEMIRAMIS KÁVÉZÓ

rendezvények és kitelepülések kiszolgálása

kitelepülések

specialitásunk a pacal

pacalpörkölt

fókusz a vendéglátáson    jó ételek, tökéletes kiszolgálás

csak olyan ételeket készítünk és szolgálunk fel, amit magunk is szívesen megeszünk

fasor vendéglő    ínyenceknek és konzervatívabb ízlésűeknek is

hagyományos ételek egyedi és karakteres ízvilággal

hagyományos, magyaros ételek

fasor vendéglő

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ, 100% ARABICA KÁVÉK

SEMIRAMIS KÁVÉZÓ

rendezvények és kitelepülések kiszolgálása

kitelepülések

specialitásunk a pacal

pacalpörkölt