Fasor tekercs

Fasor tekercs

Fasor tekercs
pirított velőt, pirított gombát összekeverjük, sajttal sertéskarajba göngyöljük, bundázzuk, reszelt sajttal szórjuk

Az ár köret nélkül értendő!

 

3563
4750

Allergiát és intoleranciát okozó anyagok. Ételeink ezeket az anyagokat változó összetételben tartalmazhatják. Amennyiben bővebb információra van szüksége, kérem érdeklődjön telefonon!

1 Glutént tartalmazó gabonafélék (búza, rozs, árpa, zab) – cereals containing gluten
2 Rákfélék – crustaceans
3 Tojás – eggs
4 Hal – fish
5 Földimogyoró – peanuts
6 Szójabab – soybeans
7 Tej (laktóz, laktit) – milk
8 Diófélék (mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia) – nuts (almonds, hazelnuts, walnuts, cashews, pecan nuts, brazil nuts, pistachio nuts, macademia/ quensland nut)
9 Zeller – celery
10 Mustár – mustard
11 Szezámmag – sesame seeds
12 Kén-dioxid (tartósítószer) – sulphur dioxide and sulphites
13 Csillagfürt – lupin
14 Puhatestűek – molluscs

Adagok

,

Köretek
Összes köret megtekintése