Kedves barátaink

A rendkívüli helyzetre való tekintettel, úgy döntöttünk, hogy a Fasor vendéglőt holnaptól, tehát március 16-tól, ideiglenes jelleggel csak házhoz szállítással működtetjük, átmenetileg csak a szájhoz szállítás szolgáltatásunkkal tudunk kiszolgálunk titeket.

Tehát a Fasor vendéglőt március 16-tól, ideiglenes jelleggel csak házhoz szállítással működtetjük, átmenetileg csak a szájhoz szállítás szolgáltatásunkkal tudunk kiszolgálunk titeket.

Kicsit bővebben:

A járvány médiában való első felbukkanása óta együtt élünk a helyzettel, követjük a híreket, tájékozódunk, elemezzük az információkat, vagyis nagyjából tisztában vagyunk a helyzettel.

Egészen az elmúlt néhány napig úgy hittük, hogy az általunk bevezetett és az átlag hétköznapi rutinoknál is szigorúbb protokollal, a megfelelő higiéniás szabályok betartásával, illetve a gondos odafigyeléssel kezelni tudjuk a helyzetet és a biztonságos működésünkhöz, valamint a kiszolgálásotokhoz és a gondtalan szórakozásotokhoz megfelelő és biztonságos környezetet, feltételeket tudunk biztosítani.

Tényleg mindent megtettünk, elképesztő energiákat fordítottunk arra, hogy vigyázzunk rátok és magunkra, de mostanra be kellett látnunk, hogy a helyzet olyannyira komoly, hogy a legjobb és legfelelősségteljesebb az, ha zárva tartunk, és nem biztosítunk terepet a vírus továbbterjedésének.

Minden szakember szerint jelen helyzetben a legjobb védekezés az, ha lassítjuk a vírus terjedését, ami úgy lehetséges, hogy mellőzzük a társas érintkezést, vagy a lehetőségekhez képest a legkisebb mértékűre redukáljuk azt.

Tehát most átmenetileg korlátozzuk a szolgáltatásunkat.
Ugyan pillanatnyilag semmilyen jogszabály nem kényszerít minket erre, de úgy véljük, mindannyiunk érdekében ez a legbölcsebb, legjobb, legfelelősségteljesebb lépés, amit tehetünk.

Olyan helyzet alakult ki, hogy az üzleti szempontokat háttérbe kell szorítani, most nem szabad engednünk a bevétel és a profit csábításának, a pénz most nem számít.
Fájni fog, de ez a legjobb, amit tehetünk, amit tennünk kell.

Bízunk benne, hogy ti is hasonlóképpen látjátok a helyzetet, és a lépésünket nem barátságtalan gesztusként értékelitek, hanem egy barát óvó, gondoskodó magatartásaként.

Tisztesség, alázat, felelősségvállalás, együttérzés, lemondás, mértéktartás, példamutatás.
Ezek most a legfontosabb értékek, most ezekből vizsgázunk mindannyian.

Szeretnénk hinni, hogy amikor majd véget ér a krízis, azt fogjátok mondani, hogy a Fasor vendéglő jól vizsgázott, továbbra is érdemes a bizalmatokra.

A konyhánkat változatlan kapacitással tovább üzemeltetjük, vagyis a házhoz szállításunk továbbra is elérhető.
Hívjátok a már jól ismert számainkat, és rendeljétek meg kedvenc ételeiteket, mi pedig elvisszük nektek.

+36 20 438 3333 és +36 20 438 4444

És még valami

Fontos tudnotok, hogy pánikra alapvetően semmi ok nincs.

A megelőzéssel ugyan már az egész világ elkésett, de a járvány kézben tartható, kontrollálható.
A tudósok szerint a gyerek biztonságban vannak, valamilyen eddig ismeretlen ok miatt ők betegednek meg a legkisebb számban, könnyen átvészelik és regisztrált halálesetről még nem tudunk.
(a gyerekek otthontartására amúgy azért van szükség, mert ők is lehetnek vírushordozók, és tovább fertőzhetik a felnőtteket)
A leginkább veszélyeztetett korosztály a 60 felettiek csoportja, vagyis vigyázzatok a szüleitekre, nagyszüleitekre.

Maradjatok velünk az online felületeinken, minden lényeges változásról tájékoztatni fogunk titeket.

Mossatok kezet, vigyázzatok az idősekre, tartsátok be az alapvető higiéniás szabályokat, és ha lehet, maradjatok otthon.

Hamarosan találkozunk, vigyázzatok magatokra.
Barátsággal, Fasor vendéglő