A konyhafőnök nem azt jelenti, hogy “legjobb szakács”. Mindössze annyit jelent, hogy ő a főnök a konyhán. Nincs is értelme minőségbeli különbségeket keresni, mert ahhoz, hogy az ételeinket elégedettséggel, jóízűen fogyasszátok, ahhoz mindenki a legjobbat, legtöbbet nyújtja. Szakácsok, konyhai segítők, felszolgálók, pultosok, diszpécserek, futárok – mindenki a legjobb, mindenki keményen dolgozik.
Jó étvágyat kíván a személyzet!

Szabó Tünde konyhafőnök

levesek
BROKKOLIKRÉMLEVES  SÜLT BACONNEL

(*1, 3, 13)

adag 670 Ft
FŐÉTELEK
MAJDNEM VEGA PALACSINTA

(palacsintába sajtos tejfölt, apróra vágott sonkát és lilahagymát töltünk és kirántjuk *1,2,3,13)

adag 1750 Ft
„PESTOS” SZELET

(Sertés karajba zöld pestot, füstölt sajtot, pirított bacont töltünk és kirántjuk *1,2,3,4,5,7,9,13)

adag 1800 Ft
PIKÁNS CSIRKEMELL RIZS KÖRETTEL

(csirkemell csíkot gombával összepirítunk, majd tejfölös, mustáros, pirospaprikás mártásba forgatjuk *3,10,13)

adag 1700 Ft
ZÖLDSÉGES HARCSARAGU

(a tejszínes, citromos harcsakockát összepároljuk mexikói zöld körettel, penne tésztával tálaljuk *3,4,13)

adag 1950 Ft
MOGYORÓS CSIRKEMELL PETREZSELYMES BURGONYÁVAL

(TEJSZÍNES, FOKHAGYMÁS, PÓRÉHAGYMÁS, CURRYS CSIRKEMELL FÖLDIMOGYORÓVAL *3,5,7,13)

adag 1950 Ft
BARACKOS CSIRKE SAJTKALAPPAL, BURGONYAKROKETTEL

(DARÁLT CSIRKEMELL FŰSZEREZVE, ROSTLAPON MEGSÜTVE, ŐSZIBARACK BEFŐTT ÉS SAJT A TETEJÉRE PIRÍTVA *1,2,3,7,13)

adag 1890 Ft
CARBONARA

(BACONSZALONNÁVAL, PÓRÉHAGYMÁVAL PIRÍTOTT CSIRKEMELL, TEJSZÍNES TÉSZTÁVAL ÖSSZEFORGATVA *1,2,3,13)

adag 1750 Ft